4.96(46 Ratings)

Bina Hubungan Baik Dengan Rezeki Tuhan (Formula KTO)

Categories Diet

What I will learn?

  • Selesaikan masalah kerunsingan daripada berat badan yang berlebihan.
  • Tak risau lagi berat badan naik sebab dah tahu cara terbaik untuk mengawalnya secara praktikal.
  • Tak fobia lagi dengan makanan kerana faham tidak ada satu makanan (atau minuman) yang menggemukkan.

Course Curriculum

Bina Hubungan Baik Dengan Rezeki Tuhan (Formula KTO)
Formula KTO

  • Cara terbaik untuk menggunakan portal ini supaya anda lebih cepat tangkap
    03:26
  • Lesson 1 : Pengenalan Formula KTO
    09:20
  • Quiz Lesson 1
  • Lesson 2 : Kira Tenaga Tanpa Buat Apa-Apa (BMR)
    09:31
  • Kuiz Lesson 2
  • Lesson 3 : Kalori Untuk Maintain Berat Badan
    10:34
  • Quiz Lesson 3
  • Lesson 4 : Calorie Surplus Dan Deficit
    09:32
  • Quiz Lesson 4
  • BONUS 1 – Kenapa tak perlu bersenam pun boleh kurus?
    10:07
  • Lesson 5 : Maksud Sebenar Makanan Seimbang
    04:36
  • Lesson 6 : Pecahan PCF Dalam Kalori
    11:54
  • Quiz Lesson 6
  • Lesson 7 : Setting Awal Myfitnesspal
    08:52
  • Quiz Lesson 7
  • Lesson 8 : Track Guna MyFitnessPal
    13:54
  • Quiz Lesson 8
  • Lesson 9 : Track kalori daripada masakan
    15:01
  • Quiz Lesson 9
  • Lesson 10 : Nisbah kualiti & kuantiti ketika bediet
    07:31
  • Quiz Lesson 10
  • Lesson 11 : Teknik Guesstimate yang bantu progress kurus anda
    06:08
  • BONUS 2 – Cheatday dan peranan dalam progress kurus anda
    10:57
  • Bonus 3 – Pecahkan plataeu
    11:50
  • BONUS 4 – Rahsia MEAL PLAN Bartech supaya anda anda tak korbankan makanan kegemaran ketika berdiet
    11:57
  • Lesson 12 : Optimisation Level Pertama
    13:18
  • Lesson 13 : Optimisation Second Level
    14:30
  • Lesson 14 – Senaman Efisyen
    13:36
  • Lesson 15 – Stabilkan hormon dulu
    19:40
  • BONUS 5 – Kenali bentuk badan dan masalah hormon yang berkaitan
    07:52
  • Lesson 16 – Bagaimana pemilihan supplement yang betul dapat bantu cepatkan progress anda
    09:04

Student Ratings & Reviews

5.0
Total 46 Ratings
5
44 Ratings
4
2 Ratings
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
RB
3 months ago
Alhamdulillah dapat follow tq 👌👌👌
NA
7 months ago
Alhamdulillah, banyak ilmu yang saya dapat dari coach shah. Terima kasih kerana memberi ilmu dengan cukup baik dan lengkap. Semoga murah rezeki.
Sangat membantu saya in my weight loss journey. Thankyou coach
AK
10 months ago
Kursus bimbingan yg membina drpd coach, penerangan yg jelas mngajar tnpa jemu.! Dr pemakanan dan gaya hdp yg sihat tnpa terlalu extreme.
EE
11 months ago
syukur alhamdulillah... penjelasan yg sgt bagus....jelas...
NH
11 months ago
Saya suka dengan penerangan coach Shah. Dia terangkan satu persatu cara yang mudah untuk kita mengatasi masalah berat badan dan dalam masa kita masih lagi boleh mengambil makanan kegemaran kita dalam kuantiti yang tertentu… Alhamdulilah saya suka program ni. Terima kasih coach.
ZB
11 months ago
Jelas sgt mudah utk ikuti.....tiada tekanan utk berdiet...happy sgt bila tahu steps diet ikut kiraan kalori....video yg blh berulang kali tgk utk tingkatkn kualiti diet ....trm kah coach
Alhamdulillah penjelasan jelas. Dari awal setiap sesi akan ulang tengok untuk gambaran jelas sambil tulis poin penting. Terima kasih coach.
S
1 year ago
Well done Coach Shah. Course yang sangat baik. Lesson yang padat dan mudah untuk difahami. Alhamdulillah, Coach tidak lokek ilmu. Pada pendapat saya, semua orang wajib tahu kerana Coach akan kongsikan banyak ilmu yang bermanfaat untuk diguna pakai setiap hari. Saya suka bab kiraan Protein, Fat & Carbohydrate badan kita perlukan. Semoga Allah merahmati Coach dan semoga ilmu yang diajar diberkati Allah..Aamiin
Alhamdulillah..dh complete kn course..mula² mmg agak keliru dgn pengkiraan...tp lps dh dpt rupanya ckup senang dn sgt mudah difahami
dan blh ulang² tgok ikut masa Kita xperlu stress²...🤗
TQSM coach Shah...Terbaik 👍👍
TQ jgk sahabat²grup support sgt membantu..🥰
JB
1 year ago
Banyak ilmu yg dpt dipelajari.Penerangan yg jelas dan mudah difahami
Penerangan yang jelas Dr coach
NB
1 year ago
Terbaik. Pembelajaran yg mudah faham,ringkas dan padat. Dapat belajar cara pengambilan makanan melalui BMR, keperluan dan pengiraan kalori. Pembelajaran bkn segi makanan aja malah ada penerangan mengenai hormon serta senaman. Tiada had pengambilan mknan apa yg kita nk mkn. Mknan lah apa yg kita suka. Jnji kita tahu kalori defisit. Diet x stress. Semoga coach dimurahkan rezeki dgn ilmu yg diberikan. Moga maju jaya. Tq coach shah
Mudah difahami.... Tak perlu stress²
Alhamdulillah sy da turun 5kg dlm masa 2minggu.. Banyak dpt belajar drpd program ni.. Terima kasih coach. 😁
NA
1 year ago
Program ini sgt baik dr segi pemahaman pengambilan protein, carbs dan fat serta keperluan kalori seharian. Cuma saya belum habis lagi melihat video yg coach bagi serta belum dpt mengikuti sepenuhnya meal plan yg dicadangkan. In sha Allah akan cuba lebih komited tahun baru ni..tq very much coach..
ZA
1 year ago
Dari apa yang disampaikan,banyak ilmu tentang kaedah penurunan berat badan bermula dari mengenal dan mengira keperluan badan sehinggalah pemilihan makanan. Ia sangat membantu individu yang ingin menurunkan berat badan tanpa stress. Thank you
KN
1 year ago
Sangat puas hati dgn penerangan dari coach..jelas dn padat...seronok bila dpt kira berapa kalori yg diperlukan utk diri sendri...cara diet yg enjoy dn x stress...moga saya trus istiqamah dn mencapai bmi yang ideal💪👍....tq coach 👍
RB
1 year ago
Alhamdulillah....penerangan dr coach mudah difahami....skrg baru tau rupanya nak berdiet ni tak perlu stress kan kepala fikir nak mkn apa 🥰
WJ
1 year ago
Alhamdulillah, penerangan ringkas dan mudah faham.
Formula kiraan yang mudah diikuti.
Bertambah yakin dengan susunan makanan yang banyak pilihan.
Insya-Allah akan follow selalu untuk kekal fokus.
Terima kasih, coach.

~Hannah Hanissa~
~Haida Hassan~
~Wan Juhaida~
RM107.00 RM217.00

A course by

Tags

Target Audience

  • Sekiranya anda rasa buntu kenapa berat badan susah nak turun walaupun macam-macam jenis diet dan senaman dah cuba? Course ini untuk anda.