4.93(14 Ratings)

Bina Hubungan Baik Dengan Rezeki Tuhan (Formula KTO)

Categories Diet

What I will learn?

  • Selesaikan masalah kerunsingan daripada berat badan yang berlebihan.
  • Tak risau lagi berat badan naik sebab dah tahu cara terbaik untuk mengawalnya secara praktikal.
  • Tak fobia lagi dengan makanan kerana faham tidak ada satu makanan (atau minuman) yang menggemukkan.

Course Curriculum

Bina Hubungan Baik Dengan Rezeki Tuhan (Formula KTO)
Formula KTO

  • Cara terbaik untuk menggunakan portal ini supaya anda lebih cepat tangkap
    03:26
  • Lesson 1 : Pengenalan Formula KTO
    09:20
  • Quiz Lesson 1
  • Lesson 2 : Kira Tenaga Tanpa Buat Apa-Apa (BMR)
    09:31
  • Kuiz Lesson 2
  • Lesson 3 : Kalori Untuk Maintain Berat Badan
    10:34
  • Quiz Lesson 3
  • Lesson 4 : Calorie Surplus Dan Deficit
    09:32
  • Quiz Lesson 4
  • BONUS 1 – Kenapa tak perlu bersenam pun boleh kurus?
    10:07
  • Lesson 5 : Maksud Sebenar Makanan Seimbang
    04:36
  • Lesson 6 : Pecahan PCF Dalam Kalori
    11:54
  • Quiz Lesson 6
  • Lesson 7 : Setting Awal Myfitnesspal
    08:52
  • Quiz Lesson 7
  • Lesson 8 : Track Guna MyFitnessPal
    13:54
  • Quiz Lesson 8
  • Lesson 9 : Track kalori daripada masakan
    15:01
  • Quiz Lesson 9
  • Lesson 10 : Nisbah kualiti & kuantiti ketika bediet
    07:31
  • Quiz Lesson 10
  • Lesson 11 : Teknik Guesstimate yang bantu progress kurus anda
    06:08
  • BONUS 2 – Cheatday dan peranan dalam progress kurus anda
    10:57
  • Bonus 3 – Pecahkan plataeu
    11:50
  • BONUS 4 – Rahsia MEAL PLAN Bartech supaya anda anda tak korbankan makanan kegemaran ketika berdiet
    11:57
  • Lesson 12 : Optimisation Level Pertama
    13:18
  • Lesson 13 : Optimisation Second Level
    14:30
  • Lesson 14 – Senaman Efisyen
    13:36
  • Lesson 15 – Stabilkan hormon dulu
    19:40
  • BONUS 5 – Kenali bentuk badan dan masalah hormon yang berkaitan
    07:52
  • Lesson 16 – Bagaimana pemilihan supplement yang betul dapat bantu cepatkan progress anda
    09:04

Student Ratings & Reviews

4.9
Total 14 Ratings
5
13 Ratings
4
1 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
Alhamdulillah...pembelajaran yang ringkas & mudah difahami..Skrg sy masih dalam proses penurunan berat badan walaupun a bit slow tp sy enjoy tanpa rasa tertekan. Terima kasih Coach atas ilmunyaπŸ‘πŸ‘πŸ‘
N
1 week ago
Alhamdulillah.. sy dah turun 3 kg.. selepas 3 minggu join
M
1 week ago
Alhamdulillah, saya dpt bnyk ilmu dlm ni. Saya mula kontrol mkn berlebihan lemak & kabo juga gula. Senang faham.
M
2 weeks ago
terbaik program nie.. TQVM coach
E
2 weeks ago
Terbaik..bagus..jelas penerangan.. saya tak lagi stress bab makan..😊berat saya turun walaupun a bit slow..dan consistent.. skrg nak maintain kan je..
R
2 weeks ago
Penerangan yang jelas dan mudah difahami. Tak perlu berdiet yg stress dan enjoy dengan permakanan yg dimakan
N
2 weeks ago
Easy to understand.
Penerangan yang jelas dan soalan2 yg diberi memudahkan lg utk memahami
Bagus sb jelas dan diberitahu step by step.
Dari yg susah kpd yg lebih senang.
Boleh bertanya dan cepat respon.
I
1 month ago
EXCELLENT
- TWO WAYS COMMUNICATION
- GUIDELINE
- HELPFUL
- EXPLAINATION
R
1 month ago
Sejak join bf byk ilmu yg sye dpt..sye belajar kawal makanan dgn lebih teratur tanpa rasa sterest...dan enjoy..dgn ilmu bf jgak sye mula aktif bersenam dan sentiasa nk akfifkan diri..utk kurangkan rasa sterest sbb sye berkerja shift dan selalu kurang tdo..dgn bersenam sye dpt tingktkan kualiti tdo sye..berbanding sblum nie ...walau mcm mana xde masa pn sye akan selit kan waktu utk bersenam dan sye enjoy...sye akan ulang lg utk tonton lesson dlm link nie...tq coach terima sye jadi student bf...πŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘sye target nk mencpai komposisi bdan sye iaitu nk kurangkan berat lemak dlm badan utk dpt kan inci lost...doakan sye coach...utk mencapai target sye..
SA
2 months ago
Penerangan yg jelas..
2 months ago
🫑🫑🫑🫑
NA
3 months ago
Ya
RM217.00

A course by

Tags

Target Audience

  • Sekiranya anda rasa buntu kenapa berat badan susah nak turun walaupun macam-macam jenis diet dan senaman dah cuba? Course ini untuk anda.
×