5.00(12 Ratings)

Bina Hubungan Baik Dengan Rezeki Tuhan (Formula KTO) with MEAL PLAN

Categories Diet

What I will learn?

  • Selesaikan masalah kerunsingan daripada berat badan yang berlebihan.
  • Tak risau lagi berat badan naik sebab dah tahu cara terbaik untuk mengawalnya secara praktikal.
  • Tak fobia lagi dengan makanan kerana faham tidak ada satu makanan (atau minuman) yang menggemukkan.

Course Curriculum

Bina Hubungan Baik Dengan Rezeki Tuhan (Formula KTO)
Formula KTO

  • Cara terbaik untuk menggunakan portal ini supaya anda lebih cepat tangkap
    03:26
  • Lesson 1 : Pengenalan Formula KTO
    09:20
  • Quiz Lesson 1
  • Lesson 2 : Kira Tenaga Tanpa Buat Apa-Apa (BMR)
    09:31
  • Kuiz Lesson 2
  • Lesson 3 : Kalori Untuk Maintain Berat Badan
    10:34
  • Quiz Lesson 3
  • Lesson 4 : Calorie Surplus Dan Deficit
    09:32
  • Quiz Lesson 4
  • BONUS 1 – Kenapa tak perlu bersenam pun boleh kurus?
    10:07
  • Lesson 5 : Maksud Sebenar Makanan Seimbang
    04:36
  • Lesson 6 : Pecahan PCF Dalam Kalori
    11:54
  • Quiz Lesson 6
  • Lesson 7 : Setting Awal Myfitnesspal
    08:52
  • Quiz Lesson 7
  • Lesson 8 : Track Guna MyFitnessPal
    13:54
  • Quiz Lesson 8
  • Lesson 9 : Track kalori daripada masakan
    15:01
  • Quiz Lesson 9
  • Lesson 10 : Nisbah kualiti & kuantiti ketika bediet
    07:31
  • Quiz Lesson 10
  • Lesson 11 : Teknik Guesstimate yang bantu progress kurus anda
    06:08
  • BONUS 2 – Cheatday dan peranan dalam progress kurus anda
    10:57
  • Bonus 3 – Pecahkan plataeu
    11:50
  • BONUS 4 – Rahsia MEAL PLAN Bartech supaya anda anda tak korbankan makanan kegemaran ketika berdiet
    11:57
  • Lesson 12 : Optimisation Level Pertama
    13:18
  • Lesson 13 : Optimisation Second Level
    14:30
  • Lesson 14 – Senaman Efisyen
    13:36
  • Lesson 15 – Stabilkan hormon dulu
    19:40
  • BONUS 5 – Kenali bentuk badan dan masalah hormon yang berkaitan
    07:52
  • Lesson 16 – Bagaimana pemilihan supplement yang betul dapat bantu cepatkan progress anda
    09:04

Student Ratings & Reviews

5.0
Total 12 Ratings
5
12 Ratings
4
0 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
A
1 month ago
Kira kalori.pac..semua bermanfaat
MA
3 months ago
Alhamdulillah, segala apa yang diterangkan oleh coach memang jelas dan mudah difahami. Semangat untuk mencuba semakin berkobar. Semoga Allah permudahkan serta merahmati segala usaha coach, rakan sekerja dan keluarga masing² di dunia dan insyaAllah juga di akhirat. Terima kasih banyak atas ilmu² ini.
FR
5 months ago
Dapat pengetahuan baru tentang supplement. Sangat bermanfaat.Penerangan yang mudah di fahami.Terimakasih.
R
6 months ago
Penerangan yang jelas, padat dan sangat mudah difahami. Pertama kali jumpa program pengurusan berat badan yang menyertakan meal plan . Dah lama saya cari program macam ni. Memang sangat2 membantu dgn meal plan yg mudah diikuti. Pentingnya ada ilmu utk kurus dan kita tahu berapa byk yg kita patut makan. Tq coach Shah & team. Terbaik 👍
Boleh belajar cara makan yang betul dalam proses turunkan berat badan. Terbaik!
J
7 months ago
Program ni mmg terbaik yg pernah sy jumpa. Hanya perlu fahamkan formula n follow shj. Tq coach bimbing sy..
SJ
7 months ago
Memang terbaik cara penerangan dan sokongan padu pelajar-pelajar. Bab yg agak mencabar ialah menyediakan meal plan yg betul. Mendapat pengetahuan baru dalam konsep pemakanan. Semga Allah merahmati tuan dan keluarga serta ilmu yg diberi menjadi amal jariah.
JH
8 months ago
Formula KTO ni bnyk membantu saya dri segi pemakanan. Sekarang dah boleh diet tanpa belapar. Pling best boleh diet tanpa stress dh masih boleh mkn mknan fav..
J
8 months ago
Sangat bermanfaat
FS
8 months ago
The KTO Formula helped me launch my diet plan into a reality. Currently I'm following the plan and can see a significant change in myself and be able to improve my health in a sustainable way. Thank you coach!
ZB
8 months ago
Formula KTO banyak mengajar saya cara diet dan pemakanan yang betul,yang selama ni saya fikir saya bila makan sikit boleh kurus.Dengan masalah kesihatan seperti darah tinggi dan kencing manis.Saya berharap dapat mengawal penyakit saya dengan formula KTO.
N
10 months ago
The KTO formula and knowledge help me a lot in order to plan my meal ,my activities related to maintaining or reduce current weight-loss. It help me to monitor and improved my healthy in a good way.thank you for the knowledge provided. Tq Bartech Fitness.
RM177.00 RM327.00

A course by

Tags

Target Audience

  • Sekiranya anda rasa buntu kenapa berat badan susah nak turun walaupun macam-macam jenis diet dan senaman dah cuba? Course ini untuk anda.